Van nature anders

Goed voor
Jou

Wij vinden dat je recht hebt om dat te weten. Nadat we het isolatiemateriaal hebben geplaatst wordt jouw huis met een luchtkwaliteitsmeter gemonitord. 

Door voor °Climatedeal te kiezen veranderen we samen de bouwsector. Zo krijgen meer mensen toegang tot natuurlijke isolatiematerialen en leren ook anderen de voordelen kennen. 

Dingen kiezen die onbekend zijn, is spannend en eng. Daarom krijg je met een °Climatedeal garantie op een gezond en energiezuinig huis. Is er iets aan de hand? Wij fixen het!


Goed voor de Planeet

In tegenstelling tot de productie van de meeste isolatiematerialen sla je met natuurlijke isolatiematerialen CO2 op. Met °Climatedeal fixeer je CO2 voor minimaal 75 jaar.

Natuurlijke isolatiematerialen zijn biologisch afbreekbaar aan het einde van hun levensduur. 

De natuurlijke grondstoffen vlas, hennep en hout hebben geen pesticiden nodig. Dit is goed voor onder andere de bijen.


Goed voor Anderen

De natuurlijke grondstoffen worden veelal geteeld en verwerkt in Nederland, België en Duitsland. Dus geen lange transportafstanden en CO2 uitstoot in andere landen.

Familieleden en vrienden die in jouw huis verblijven profiteren mee van het gezonde binnenklimaat.

Veel gestelde vragen °Climatedeal

We brengen 90% van onze tijd binnen door. Vaak met onvoldoende daglicht en frisse lucht. Binnenlucht kan wel tot vijf keer meer vervuild zijn dan buitenlucht. Leven in een slecht binnenklimaat kan lichamelijke gezondheidsproblemen veroorzaken, variërend van jeukende ogen, hoofdpijn, slaapproblemen, huidklachten, problemen met de luchtwegen, tot astma en allergieën

Binnenlucht kan vervuild zijn door bijvoorbeeld overtollige CO2, voedseldeeltjes van koken, haren van huisdieren, vluchtige stoffen uit meubels en bouwmaterialen, vocht van baden, douches en wasmachines. Een gemiddeld gezin produceert binnenshuis 10 liter vocht per dag.

De reden om met zoveel mogelijk natuurlijke materialen te bouwen is om daarbij gebruik te maken van hun gunstige materiaaleigenschappen. Zoals bijvoorbeeld vochtbufferen zonder schade te verzoorzaken en de isolerende werking te verminderen. Zo ontstaat een dampopen wandopbouw. Dit is te vergelijken met het wonen in een ademend jack dat de regen buiten houdt, maar damp (transpiratie) doorlaat naar buiten.

Met een °Climatedeal heb je gegarandeerd een gezond en energiezuinig huis.

Je wordt ontzorgd in het hele proces van aanvraag van subsidies en eventueel een Energiebespaarlening tot de aanschaf en plaatsing van natuurlijke isolatie inclusief afwerking. Zonder verrassingen of kosten achteraf.

Een °Climatedeal bestel je via deze website. Maak je keuze voor een binnenklimaat dat bij je past, extra opties en/of afwerking en volg de stappen voor aanmelding. Het proces tot aan installatie verloopt digitaal. Wij regisseren dit proces en zorgen dat we alle benodigde informatie van je krijgen. Daarna komen we op afspraak de isolatie bij je thuis installeren. Je kunt altijd bij ons terecht met je vragen.

Ja, in 1x betalen kan zeker. Het wordt ook in abonnementsvorm aangeboden zodat het voor meer mensen toegankelijk wordt.

°Climatedeal zoekt woningeigenaren die hun huis willen isoleren. In een reeks pilotprojecten wordt met deze woningeigenaren verschillende onderdelen van de dienstverlening van °Climatedeal doorlopen en geoptimaliseerd. Plan hieronder direct een gratis intakegesprek in.

Als pilotproject kun je de volgende onderdelen kiezen; combineren is ook mogelijk:
> Woningscan + maatwerkplan met natuurlijke isolatiematerialen
> Het isoleren van je woning of een deel daarvan door °Climatedeal met ecologische isolatiematerialen en afwerking
> Doorlopen van subsidieaanvraag voor isolatiemaatregelen
> Doorlopen van een aanvraag van een Energiebespaarlening

De prijzen zijn altijd incl. btw aangegeven. De kosten zijn op basis van de hoeveelheid m2 dampopen gevel-, vloer en/of dak. Met zoveel mogelijk natuurlijke bouwmaterialen.

Vanaf medio 2021 zijn de °Climatedeals beschikbaar.

Aan natuurlijke isolatiematerialen worden milieuvriendelijke brandvertragers toegevoegd. Zodat ze brandveilig zijn volgens norm.

Natuurlijke isolatiematerialen kunnen 20-30% van hun eigen gewicht aan vocht opnemen. Het materiaal wordt hierbij niet kletsnat. Anders zou het inderdaad uitzakken. In vochtige kruipruimten is het daarom af te raden om natuurlijke isolatiematten te gebruiken net als andere isolatiematten.

Support
Heb je vragen over Climatedeal? Gebruik de chatfunctie of neem contact met ons op.

   010-3070148

  010-3070148

   support@climatedeal.nl

   KvK-no.: 78546826
      BTW-no.: NL861444814B01