moderne radiator

Moderne radiator

Wintercheck gezond binnenklimaat

De winter brengt nogal wat uitdagingen met zich mee voor een gezond binnenklimaat. De ramen gaan dicht, de verwarming wordt heropgestart en we steken vaker een kaarsje aan. Met deze handige tips voorkom je een ongezond binnenklimaat met fijnstof en schadelijke stoffen.

> Maak de radiatoren stofvrij
Stof en spinnetjes verzamelen zich in de loop van het jaar met name in de kleine ruimtes in moderne radiatoren. Bij de start van het stookseizoen komt allerlei stof weer los en belast het onze ademhalingswegen en slijmvliezen. Helaas belanden de goede geribde radiatoren bij de schroot, ook al zijn ze makkelijk schoon te maken en geven ze veel warmte af.

> Ventileer goed als je een open haard of houtkachel aanzet
Om te hoge concentraties aan fijnstof in huis te voorkomen moet er voldoende frisse lucht aangevoerd worden en niet teveel gecirculeerd.

> Lucht je huis goed nadat je een kaars hebt laten branden
Ook bij de verbrandingen van kaarsen komt fijnstof vrij

Met een °Climatedeal krijg je als klant door het jaar heen dit soort tips, tricks en tools om je binnenklimaat gezond te houden. Zo krijg je, als je radiatoren hebt, een radiatorborstel en een reminder bij het begin van de herfst om je radiatoren weer stofvrij te maken.

Oude radiator

Geribde radiator bij de schroot

Support
Heb je vragen over Climatedeal? Gebruik de chatfunctie of neem contact met ons op.

   010-3070148

  010-3070148

   support@climatedeal.nl

   KvK-no.: 78546826
      BTW-no.: NL861444814B01